21 aug 2024


 Jag  hamnar på fiket, vi hamnar alltid på fiket. Träffar Claes, min polare, skrivaren. Var på förlaget i morse det ska vl bli en stor bok till nästa sommar eller så. En med alla mina bilder, men jag måste hitta ett ställe att visa alla mina bilder, och det går dåligt. Jag har kontaktat nästan alla stora gallerier, några har inte svarat och det är nästan ett under om man får ett svar. Det har blivit helt galet. Man kontakter de största museerna i Sverige och de svarar inte,

Trött blir man, men jag gör ett sista ryck. Jag har ju ändå 200 bilder under sängen som är klara, kan sätta upp dom på nolltid, så är det bara. Jag gör ett ryck så får vi se, går det inte,  då lägger jag av. Rakt av bara, finns ingen anledning att jag ngt som inte finns.

Det var Planket, fint och skoj som alltid, även om jag aldrig orkar vara där hela dagarna. Har inte ork för att stå och snacka en hel dag, jag är ju en ganska eftertänksam person som gillar att bara sitta och glo och drömma,,, så är det med det också,,,,jag vet att jag skrivit dåligt här på bloggen men strax åker jag till Naxos och stannar till jul så då ska jag skriva varje dag Ge inte upp.

Kommentarer

  1. Oj, Amanda här igen, inser att jag svarat på över ett år gammalt inlägg 😁. Jag är inte så hemma i Blogspotcity!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg