Midsummer


 Herre Gud, jag har inte kollat på min blogg på ett bra tag. Ser att fortfarande kommer det några hundra om dagen och tittar in. Måste skriva något till Er som är så trogna. Det var Midsommar, jag hatar alla helger, sammankomster med familjer osv, inte för att det är något fel på människorna, utan för att det är ett slags tvång. Det är storhelg, vi måste ses. Det gäller Jul, Påsk, Midsommar, allt, avskyr det,

Jag är i Stockholm ett tag, tanken var att jag skulle stanna över sommaren, men jag betvivlar. Stockholm är så extremt trist stad, jag föredrar knallhetta före den likgiltiga, skitnervösa staden Stockholm. Jag är helt enkelt färdig med Stockholm och jag undrar om jag inte vid 75 års ålder är färdig med umgänge också?

Det enda jag behöver är ett eget hörn där jag får vara ifred och sedan umgås på civiliserat sätt, dvs man träffs utomhus eller på en krog, där man kommer och går som  man vill.

I alla fall, min kära vän, hon på bilden, över nittio, satt mitt emot mig och jag lyfte min iphone och tog en bild på hennes vackra ansikte.

Alltid något, lev vä,. M

Kommentarer

  1. Helt enig kring storhelgerna, kul med comeback på bloggen (?)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg