Om drogers inverkan,,,


 Polarn skickar en bild. En annan polare skickar ett inlägg på TikTok om vädret. En kille i inlägget beskriver vädret i Amsterdam....Gråååååått, det är kanske sådant väder som leder till depression och drogintag....

Ja, själv undrar jag.

Halkar omkring. Brukar inte bry mig för jag har bra balans, men nu är alla gränser passerade. Bitvis är trottoarerna livsfarliga. Köpte icebugskor.

Varför går inte svenska regeringen med på uppehåll i striderna? Man skäms som en hund. Vi lierar oss med gangsterstaten USA som fortsätter att pumpa in stålar i Israel trots att de bryter mot varenda regel som FN satt upp.

Ukrarina? Får dom inga vapen/pengar är det kört. Då har de krigat i onödan, folk har dött i onödan, Putin kommer att få bestämma spelreglerna. Oerhört deprimerande.

Miljön? Den här unga bruden, vars namn jag inte kan stava, är fan inte klok. Vilken märklig människa. De ökar utsläppen och försöker lura oss fullständigt. Mer kärnkraft, okej, men vem och var o hur ska det gå till? Allt är bara skitsnack. Stora eller små kärnkraftverk? Vem ska finansiera? Ingen vill finansiera det hela. Och så vindkraftverk,,,,helt okej, men man måste förstå att folk inte vill ha dom inpå knuten, de låter som fan och är skitfula.

Ingen, absolut ingen, snackar om mindre konsumtion???

Matpriserna? De bara stiger och den här räntebekämpningen? Ett slags överklassfenomen. De som har pengar drabbas inte men de andra, som vanligt alltså.

Och det byggs  center som ska laddas med immigranter, som ska kastas ut osv, men någon måste väl ändå reagera på att vi behöver mer arbetskraft, inte mindre,,,

Skolan? Vad händer? Snart har vi en generation som knappt kan läsa och skriva..sick.

Vilken tid vi lever i? Vissa dagar knäcker en då man öppnar tidningen. Nästa val blir fan ett ödesval för Sverige, ett land som har mer eller mindre kollapsat under de här sk Tidöavtalen.

Jag menar, är det konstigt att folk börjar med droger,, fråga mig inte om lösningar, men allt måste tagga ner, inte öka, vi kan inte leva med kapitalismens krav på ständigt ökad omsättning och vinst, vi måste komma fram till en annan ekonomi,,,


Kommentarer

Populära inlägg