Kattvakt o boende på Naxos

Jag letar någon eller några som vill bo gratis( ni får betala elen) i vårt hus på Naxos i vinter. Från november till mars, en månad, två eller tre, mot att Ni tar hand om vår katt, sköter den, ger den mat.
November, december är oftast som en mild svensk sommar. Det kan regna lite och temperaturerna håller sig mellan 15-20 grader, givetvis varmare i solen och nätterna kan gå ner till fyra fem grader plus.

Det är en underbar tid. Januari och februari kan vara regnigare, men man vet aldrig. I vintras regnade det knappt alls.

Katten är bara underbar, lite kel och hon sköter sig själv.

Vårt hus ligger i byn Monitsia, en liten by som är ganska tom på vintern, men tio minuters promenad från vårt hus ligger den större byn Chalki som har affär, caféer, apotek, en restaurang och ytterligare fem minuter bort med bil ligger Filoti med en massa restauranger och sedan är det 20 minuter ner till huvudstaden Chora med allt man behöver.

www.monitsia.blogspot.com
Här kan du läsa allt om vårt hus

Det här är ett erbjudande till en seriös människa, ett par kanske, någon eller några som vill ägna sin vinter, en månad eller två i en annan miljö och du bor nästan gratis, men kan behöva hyra en bil. Jag har också en scooter som du kan få hyra billigt om du kan köra sådan.

Vid intresse kontakta mig  mickeberg@hotmail.com

Populära inlägg