De ovaccinerade idioterna...

De kom nya restriktioner i Sverige ang covid. Givetvis lika luddiga som alltid. Men ändå, något sas det ju. Vi ställer in Wenkes boksläpp för lokalen är trång och kommer det mycket folk blir det underligt om man ska hålla avstånd på krog och T-bana, men inte på ett bokmingel.

Det gör mig rasande och deppig. Tack alla jävla ovaccinerade idioter som ständigt ser till att driva covid vidare. Hade ni haft vett att vaccinera er så hade vi kanske varit av med den här skiten.  Vad det gäller bokminglet så skulle vi kanske ha infört vaccinationspass, men jag kom på det för sent. Nu kan vi inte öppna för mingel igen, utan nu blir det inget.

Sedan kan man verkligen undra hur man blir ickevaxare? Hur korkad kan man vara? Om man börjar och går till botten så visar ju all statstik att man minskar sjukdom o skit med vaccinen, men om man inte vaccinerar sig så blir det luckor, platser där coviden kan mutera och komma tillbaka. Det är ungefär som att kasta på ved på en eld som precis håller på att brinna ut.

Antivaxarna har inte ett enda argument som håller. Allt de snackar om är skit från början till slut. Om du blir nazze eler rasist är en sak, en ganska korkad, kanske känslomässig sak. Man är rädd för någonting osv,,inte mindre korkat och hemskt för det, men att inte vaccinera sig går utanpå allting. Det är ju som att totalt idiotförklara sig själv. All info finns några klick på en dator nära dig. Det är den totala dumheten. Jag känner noll sympati för antivaxare. I Grekland satte man hårt mot hårt, i princip kan man säga att man utmanade den korkade och reaktionära kyrkan. Man sa att de som är över 65 måste börja vaccinera sig före den 15 januari, annars blir det böter på tusen spänn i månaden så länge man inte vaxar sig. Vad händer? Plötsligt väller det in folk för att vaccinera sig. Underbart. Måste vi ha ett sådant samhälle att vi måste bötfälla idioterna som inte vaxar sig? Inför covidpass på direkten, på alla cafeér, krogar, överallt, tills vi har fått slut på coviden. 

Hur det går för de ovaccinerade skiter jag fullständigt i. De kan sitta i sin karantän och vegetera över sina korkade åsikter om döda foster osv i vaccinet. De som har giltig anledning till att inte vaccinera sig ska givetvis inte göra det. Hur svårt ska det vara?
 

Kommentarer

  1. Jag röstar skrupelfritt på Covidpass..

    SvaraRadera
  2. Media blåser upp varenda rapport om sällsynta biverkningar utan att förklara att på de flesta bipacksedlar med medicin som du köper på apoteket finns det också sällsynta biverkningar av allvarligt slag. Men vem låter bli att ta en Alvedon för den skull.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg