På tal om pengar

Man har varit lite tyst ett tag. Beror väl på att jag är inne i en slags ickevärld. Jag tänker, formulerar och gör inget av det.

Några fina grejer har ju växt upp på tapeten. En är ju att någon tyckte att jag, Mats Bäcker och Johan Bergmark skulle ställa ut tillsammans och göra bok också. Då skulle jag sedan kunna skriva ett kapitel i den boken om Mats och Johan. Hade varit smaskigt.

En annan grej som också dykt upp är att Erans fotografer och några till skulle kunna ställa ut sina bilder från Punktiden. Tyckte jag var en fin idé och skön tidsmarkör. Vi gjorde ju något liknande på Malmen för en massa år sedan,,kan göras igen.

Synd att Nils Petter inte fick Guldbaggepriset igår, men konkurrensen var hård. Det kommer en helt ny filmgeneration. Häftigt. Själv började jag fundera på vad som hänt med Elmore Leonard, deckarsnubben, och det visade sig att han dött, blev nu runt 90 bast, trodde han var yngre. Jag läser Ian Rankin, ska ju vara bra, sägs det. Själv tycker jag inte det..skittråkig om Ni frågar mig. Leonard däremot Jesus, sånt drag.

Det är en konstig tid vi lever i. I Grekland är det halvsommar hela tiden och här i Stockholm kommer vintern aldrig till skott, blir som ingenting. Idag hoppas jag på ett telefonsamtal som ska förändra villkoren för vår och sommar.

Jag har tre grejer: Workshop på Naxos, från 17 maj, fyra dagar...till 20 maj, då man kan bo i vårt hus osv, jag ska återkomma om det om några dagar. Sedan hyr vi ju ut vårt hus, se länk. i Mars planerar jag en utställning utan vernissage. Det är det nya, skippa vernissager.

Så ser det ut.




Populära inlägg