Bara det är billigt

En gammal punkare. Undrar om han snart ska gå i pension? Det var ingen rolig morgon att läsa tidningen. Först åker Froome dit för doping, precis samma doping som de norska skidåkarna sysslar med där, enligt mig Björgen och några till skulle ha varit avstängda för länge sedan. Deras intag av astmamedicin är ju grymt  högt. 
    Sedan Pensionsåldern, jävligt trist. Är meningen med livet att slita ut sig? Ta alla med tunga jobb, borde de inte kunna få gå lite tidigare och dessutom, pensionerna, hur kommer det sig att de inte på något vis stämmer med verkligheten idag. Satt och snacka med en snubbe som jobbat i 45 år och får 14000 kr före skatt. Själv får jag 10 000 kr före skatt men jag har ju bara frilansat hela livet, dvs inte jobbat.

Sedan paketen från Kina. Folk handlar som galningar från Kina, paket som skickas hit och dit över hela världen och det mesta är billig skit. Är det någon som tror på mindre miljöförstöring? Det spelar ju ingen roll vad vi gör om vi inte minskar konsumtionen. Visst, köp en elbil, tror du att den är miljövänlig? Glöm det, skaffa en cykel.

Snacka med polarn som köpt en åsna som sällskap på sin ö i Grekland. Han har ännu inte tagit på sig strumporna och åsnan, med det vackra namnet Bessie, hade igår kommit in i hans trädgård och ätit upp alla grönsaker. 

På något vis var det gulligt.



Populära inlägg